Вихованці БХТДЮМ продовжують радувати своїми творчими виступами

9 травня у колі друзів, гостей та батьків вихованців відбувся звітний дивертисмент хореографічної студії «Перлина» та студії сучасного танцю «Шоколад» Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді (керівниця Анна Мукоїда). І свої вокальні номери презентували вихованці вокальних студій «Гармонія» (керівниця Алла Захарченко) та «Акорд» (керівниця Наталія Данчук). На сцені Переяславського БХТДЮМ цього дня виступало близько 150 учасників. Різнобарв`я костюмів, музики, хореографічних та вокальних постановок викликали захоплення глядачів. Вдячна публіка дарували свої усмішки та гучні оплески юним артистам та їх креативним педагогам.

Також були довгоочікувані миті та приємні сюрпризи – нагородження вихованців Дипломами, Грамотами та медалями за перемоги у конкурсах і Подяками для найменших учасників студій, котрі вручила директор БХТДЮМ Ніна Товкун.

Творчий звіт не тільки переніс глядачів у чарівний світ дитинства, дитячих фантазій та мрій, а ще показав творчий потенціал гуртківців, навички, здобуті під час навчання в гуртках, дитячу наполегливість, працьовитість та цілеспрямованість і високу фахову майстерність педагогів, котрі плекають дитячу творчість у Переяславському будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді!

 

Додати коментар