До уваги жителів Київщини!

Сьогодні ввечері з 18:00 до 23:00 можливе обмеження побутових та промислових споживачів по всій Україні. Про це повідомляє Укренерго.

Причина можливих відключень – чергова масована атака росіян по енергетичній інфраструктурі держави та пошкодження об’єктів генерації. Це вже п’ятий масований ракетно-дроновий удар по об’єктах енергетики, починаючи з 22 березня.

Як саме будуть діяти можливі графіки відключень на Київщині буде оприлюднено на офіційних сторінках ДТЕК Київські регіональні електромережі: https://www.facebook.com/dtekkrem, https://www.dtek-krem.com.ua/ua та ресурсах Київської обласної військової інформації: https://koda.gov.ua/, https://www.facebook.com/koda.gov.ua/, t.me/kyivoda

Пам’ятайте, зараз вкрай важливо обмежити використання енергоємних приладів та не навантажувати мережу в години пік. Це необхідно, щоб зменшити навантаження на мережі та уникнути аварійних відключень.

Кожен із нас може зробити свій внесок у перемогу над ворогом.
Для цього слід споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії з 18.00 до 23:00. Представників бізнесу закликаємо – обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.

Просимо всіх жителів області підтримати енергетиків у боротьбі на енергофронті.

Додати коментар