Родина Ярем подарувала переяславській лікарні багатофункціональні ліжка

Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування отримала багатофункціональні ліжка. Спеціальне обладнання медзакладу передали благодійники – родина Ярем, повідомляє Proslav.

Родина Ярем подарувала переяславській лікарні багатофункціональні ліжка
Родина Ярем подарувала переяславській лікарні багатофункціональні ліжка

Депутат Переяславської міської ради, підприємець Григорій Ярема зазначив, що їхня сім’я не вперше надає лікарні гуманітарну допомогу, бо вважають це своїм обов’язком. Тому періодично, за можливості, закуповують необхідні медикаменти та оснащення.

Цього разу придбали 5 спеціалізованих багатофункціональних ліжок. Міський голова Вячеслав Саулко подякував депутату за підтримку медустанови. За словами т.в.о. директора лікарні Олега Міхалькова, це дуже потрібний і своєчасний подарунок.

– Багатофункціональні ліжка завжди необхідні лікарні, вони допомагають людям відновитися після травм чи інсультів. За кошти, які нещодавно надійшли від благодійників, ми плануємо придбати ліжка для хірургічно-травматологічного відділення. А ці ліжка розмістимо у відділенні неврології та кардіології, – розповів Олег Михайлович.

На сторінці Переяславської лікарні також відзвітували про допомогу від небайдужих жителів громади, отриману за останні кілька днів. Так, минулого тижня підприємець Дмитро Черняк придбав для лікувального закладу шість лор-інструментів на суму 7 913,36 грн.

Відділення екстреної медичної допомоги отримало благодійну допомогу від мережі магазинів Pit Stop (підприємець Андрій Колесник) – гіпсувальний стіл вартістю 9 120 грн.

А благодійний фонд «Гордість нації» передав лікарні 12 ходунків для дорослих, які полегшать пересування людей з інвалідністю та літніх людей, 17 милиць, 2 тростини, 5 туалетних стільців. Колектив лікарні висловлює вдячність доброчинцям за допомогу.

 

Додати коментар