Обірвалося життя захисника України – переяславця Андрія Канівця

У ніч на 1 квітня 2024 року на 38-му році обірвалося життя переяславця, захисника Андрія Канівця. З перших днів повномасштабного вторгнення він добровольцем пішов обороняти державу в лавах Збройних Сил Українипередає Proslav посилаючись на повідомлення сайту університету Переяслава, випускником якого був захисник.

Обірвалося життя захисника України – переяславця Андрія Канівця
Обірвалося життя захисника України – переяславця Андрія Канівця

Відомо, що у лютому-квітні 2022 року Канівець був у добровольчому формуванні Переяслава. Стояли в напрямку в’їзду в місто з траси Київ-Харків. За 20-30 кілометрів – Бровари, Баришівка, на околицях яких були бої. Коли звідти погнали рашистів, зрозумів, що тут свою місію виконав. Згодом потрапив у ту ж частину, де мав строкову службу 2007-го.

Канівець боявся, що йому не знайдеться місця в такій артилерії із його застарілими знаннями. Хотів потрапити в аеророзвідку, і мрія здійснилася. Був командиром відділення артилерійської розвідки, за військовою спеціальністю.

У полеглого сковородинівця залишилися дружина і неповнолітня донька. Якщо ви маєте можливість допомогти їм у цей момент то це можна зробити за номером картки дружини захисника: 4149 6090 2020 4766 (Наталія Канівець).

Про дату, час та місце прощання буде оголошено додатково. Вічна пам’ять!

Додати коментар