Юні грації із “Фантазії” здобули найвищу нагороду конкурсу «ProFest» – Гран-прі та кубок Сергія Костецького

23 березня в місті Києві проходив Міжнародний фестиваль-конкурс творчості «ProFest», учасниками якого стали юні танцюристи Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді: акробатично-хореграфічна студія «Фантазія» (керівник Тетяна Ковшун), хореографічна студія «Перлина» та студія сучасного танцю «Шоколад» (керівник Анна Мукоїда). На конкурсі було представлено понад 100 хореографічних номерів у 5 вікових категоріях та різних номінаціях. Серед такого розмаїття конкурсних номерів хореографічним студіям Переяславського будинку художньої творчості вдалося вибороти чотири 1 місця у різних вікових категоріях та номінаціях а саме:
І місце танок «Агенти» (студія сучасного танцю «Шоколад»)
І місце композиція «Believer» (хореографічна студія «Перлина»
І місце постановка «Музико грай» (акробатично-хореографічна студія «Фантазія»)
І місце композиція «Хвилями життя»(акробатично-хореографічна студія «Фантазія»)
Найвищу нагороду конкурсу Гран-прі та кубок Сергія Костецького виборола акробатично-хореографічна студія «Фантазія» з номером «Freedom». Також вони отримали запрошення та Сертифікат на 1000 євро на участь у Міжнародному хореографічному фестивалі у сонячній Грузії влітку цього року. Всі переможці конкурсу були нагороджені дипломами, медалями та пам’ятними сувенірами.
Варто зазначити, що голова журі, відомий хореограф, переможець проєктів “Танці із зірками” і “Танцюю для тебе”, призер танцювального Євробачення, Сергій Костецький високо оцінив постановчу роботу керівників, глибину ідейного задуму та виконавчу майстерність дітей.
Вітаємо переможців та їх талановитих педагогів! Пишаємося вами! Цей конкурс став ще одним доказом майстерності наших педагогів – хореографів Тетяни Ковшун і Анни Мукоїди та наполегливості, старання та умінь їх вихованців. Бажаємо усім творчого натхнення та щоденних здобутків у вивченні секретів хореографії, котрі подарують нові яскраві постановки та феєричні перемоги!

Додати коментар