Руслан Кравченко: Понад 23 тисячі школярів на Київщині вже взяли участь у другому етапі змагань Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-

Громади Київщини продовжують визначатися з командами-представниками у третьому етапі Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч. Понад 23 тисячі школярів на Київщині вже взяли участь у другому етапі змагань. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

На рівні громад вже завершили змагання:

437 команд – з футзалу,

635 команд – з волейболу,

142 команди – з черліденгу,

467 команд – з баскетболу,

117 – зі  спортивного орієнтування.

«Цими вихідними у Білогородській громаді визначали команди представників з футзалу та черліденгу у третьому етапі Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч. Загалом в цій громаді до участі у змаганнях  зареєстровано 78 команд з чотирьох видів спорту: волейбол, баскетбол, футзал і черліденг», – розповів Руслан Кравченко. 

Впродовж минулого тижня в рамках другого етапу шкільних ліг визначили переможців з баскетболу – у 6 громадах; з волейболу – у 7; з футзалу – у 11; з черліденгу – у 7; зі спортивного орієнтування – у 3 територіальних громадах.

На наступному тижні заплановано завершити змагання з футзалу у Циблівській, Дмитрівській, Васильківській громадах; волейболу  – у Фурсівській, Макарівській;  черліденгу  – в Ірпінській, Фастівській; баскетболу –  Фурсівській, Бориспільській; зі спортивного орієнтування – Білоцерківській, Рокитнянській, Ставищенській та Переяславській територіальних громадах.

Начальник Київської ОВА побажав всім переможцям другого етапу  подальших успішних виступів.

             

Додати коментар