Серця об’єднані любов’ю

ВИХОВАТЕЛЬ – це завжди творець. Інакше не може й бути. Тому педагогічна праця, як жодна інша, потребує органічного єднання професіоналізму, кмітливості, ерудиції, почуття гумору та високих душевних якостей.

Свої творчі пошуки та надбання, свій педагогічний досвід, використання передових ідей та інноваційних технологій, які впроваджувалися протягом п’яти років  у закладі дошкільної освіти №10 «Любаванька», у формі ерудит – шоу «Серця об’єднані любов’ю » була проведена педагогічна рада з атестації педагогічних працівників.

«Весна… Лагідна, загадкова, тендітна. Ми так чекаємо її завжди. Саме весна нагадує про почуття відповідальності професії педагога. Адже один раз на рік наближається день, коли ми – педагоги вимовляємо слово «атестація», розуміючи при цьому презентацію талантів вихователів» – розпочала  захоплюючу гру директор закладу, Відмінник освіти України, Заслужений працівник освіти України Любов ТОМЕНКО.

Атестуючі педагоги були «аспірантами», а журі, яке готове було оцінювати (атестаційна комісія) –  «академіками», а всі інші педагоги – «слухачами – вболівальниками».

«Аспірантам», було надано декілька завдань:

вправа «Сенкан», «Екзаменаційний білет», «Асоціативна гра»,  «Педагогічна ситуація», «Незакінченні речення», «Відгадай закодоване слово», «Крокодил» (міміка і жести), «Яким я буду через 5 років», «Назви  малюнок»,«Відгадай про кого це ?».

Вихователь-методист Наталія КАЛІНІЧЕНКО представила презентацію «Творчий звіт педагогів за 5 років».

«Аспіранти» на стільки творчо, цікаво і невимушено підійшли до поставлених завдань, що заслуговують, щоб їх прийняли у почесні «академіки».

Багато почесних звань та відзнак є в освітян, і все –  таки, найвище  звання -УЛЮБЛЕНИЙ ВИХОВАТЕЛЬ(педагог).

На закінчення всіх педагогів – «аспірантів» номінували дипломами.

Є зірки естради,

Є зірки кіно,

А в садку «Любавонька» вони вже давно!

«Немає меж удосконаленню» – мудрі слова. Педагоги садочка «Любавонька» керуються цією істиною в своїй професійній діяльності, постійно крокуючи вперед, шляхами нових відкриттів та досягнень.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників

 

Додати коментар