Переможці чемпіонату Переяславщини з футзалу передали призові кошти на підтримку ЗСУ

Ігри першості Переяславщини з футзалу завершилися 25 лютого в спортивній залі Університету Григорія Сковороди в Переяславі. У цей день визначилися і переможці та призери чемпіонату. Як це було, бачив кореспондент Переяслав.City.

Перша ліга

Гра між командами «Farmer’s Food» та ФК «Мирне» практично нічого не вирішувала в їхньому становищі в турнірній таблиці. ФК «Farmer’s Food» уже за тур до завершення чемпіонату забезпечив собі бронзові медалі.

Для ФК «Мирне» перемога в матчі гарантувала лише четверте місце, за яке вони боролись із ФК «Вовчків». Можливо, через це команди більше уваги приділили захисту власних воріт, тож не дуже радували вболівальників забитими м’ячами. Гра завершилась із рахунком 2:1 на користь футзалістів із Мирного.

Гра між командами ДЮСШ «Переяслав» та ФК «Бурти» мала визначити чемпіона першої ліги. Більш вмотивованими виявились юні футзалісти із ДЮСШ «Переяслав». Гру команди значно посилив Владислав Петровський, який вийшов у фірмовій футболці спортшколи лише в останньому турі.

Тренер В’ячеслав Заболотній розповів, що їхню команду залишили три ключові гравці: Слава Мороз перейшов у австрійську команду «Штурм», де виступатиме за юніорів. Ігор Гомонай потрапив до складу ю-18 команди «Рух» зі Львова, а Ростислав Чугуленко гратиме також за ю-18 у київському “Динамо”.

Гра проходила в напруженій боротьбі й завершилась перемогою юних переяславців із рахунком 6:3.

Тож підсумковий розподіл призових місць у першій лізі такий:

  • І місце – ДЮСШ «Переяслав»,
  • ІІ місце – ФК «Бурти»,
  • ІІІ місце – ФК «Farmer’s Food»,
  • IV місце – ФК «Мирне»,
  • V місце – ФК «Вовчків».
Переможці турніру у першій лізі команда ДЮСШ «Переяслав»Переможці турніру у першій лізі команда ДЮСШ «Переяслав»

Вища ліга

Ще на початку ігрового дня першими на майданчик вийшли команди вищої ліги ФК «BOOS» та ФК ДЮСШ «Дівички». Вони зіграли пропущену гру минулого туру. «BOOS» без особливих проблем із рахунком 6:0 розібрався з опонентом.

Далі у поєдинку між командами «Антарес» та ДЮСШ «Дівички» визначався чемпіон вищої ліги. Попри те, що першими рахунок в матчі відкрили дівичківські футзалісти, надалі вони вже не змогли забити жодного м’яча. Натомість пропустили у власні аж дев’ять. Фінальна сирена так і зафіксувала перемогу «Антареса» – 9:1. Команда пройшла увесь турнір рівно без зривів, тож заслужено посіла перше місце у вищій лізі чемпіонату.

За мить Владислав Столяренко заб’є м’яч у ворота «Матадор-Університет»За мить Владислав Столяренко заб’є м’яч у ворота «Матадор-Університет»

В останньому матчі зустрілися університетська команда «Матадор-Університет» та ФК «Juk Store» – невдахи цього чемпіонату, які не здобули жодного очка. Тож інтрига цієї гри була лише в тому, чи вдасться команді здобути бодай одне очко.

Після першого тайму вболівальники зрозуміли, що полоскотати нерви шанувальникам “Матадору” «Juk Store» таки не зможе. Вони поступались в рахунку спочатку 6:2, а фінальна сирена зафіксувала розгром переяславців – 14:3.

Тож підсумковий розподіл призових місць у вищій лізі такий:

  • І місце – ФК «Антарес»,
  • ІІ місце – «Матадор-Університет»,
  • ІІІ місце – ФК «BOSS»,
  • IV місце – «ДЮСШ Дівички»,
  • місце – «JUK STORE».

На майданчику ДЮСШ «Переяслав» та «Бурти». Юні переяславці звивають черговий м’яч у ворота суперникаНа майданчику ДЮСШ «Переяслав» та «Бурти». Юні переяславці звивають черговий м’яч у ворота суперника

Після усіх ігор відбулося нагородження команд та кращих гравців чемпіонату. Їм вручили медалі та грамоти, а призери отримали ще й грошові винагороди: переможейь турніру – 2,5 тис. грн, за друге місце – 1,5 тис. грн, третє – 1 тис. грн.

У першій лізі:

  • кращим гравцем став Максим Середа (ФК «Бурти»),
  • кращим воротарем – Максим Куций (ФК «Farmer’s Food»),
  • кращим бомбардиром – Микола Мельник (ФК «Мирне»),
  • кращим захисником – Антон Бойчев («ДЮСШ-Переяслав»).

У вищій лізі:

  • кращим бомбардиром турніру став Петро Висоцький (ФК «BOSS»),
  • кращим гравцем – Максим Федоренко (ФК «Антарес»),
  • кращим воротарем визнали Романа Морозова (ФК «BOSS»),
  • кращий захисник – Григорій Стайков (ФК «Матадор»).

Після нагородження команда «Антарес» передала свої призові кошти волонтерці Інні Марченко на потреби ЗСУ.

 В атаці ФК «Бурти»В атаці ФК «Бурти»

Максим Середа забиває м’яч у ворота ДЮСШ «Переяслав»Максим Середа забиває м’яч у ворота ДЮСШ «Переяслав»

 В атаці ДЮСШ «Переяслав»В атаці ДЮСШ «Переяслав»

Батько та син. Ігор та Данило Бутники суперничали на спортивному майданчикуБатько та син. Ігор та Данило Бутники суперничали на спортивному майданчику

Кубок та грамота за друге місце у вищій лізі в руках капітана команди «Матадор-Університет» Юрія КривенкаКубок та грамота за друге місце у вищій лізі в руках капітана команди «Матадор-Університет» Юрія Кривенка

Кубок та грамота за друге місце у вищій лізі в руках капітана команди «Матадор-Університет» Юрія КривенкаКубок чемпіона та грамота в руках капітана команди “Антарес” Олега Розовика

Додати коментар