На фронті вже працює DJI Mavic 3T, а воїни смакують домашніми стравами від кухарок Переяславщини

Квадрокоптер DJI Mavic 3T, а також смачні гостинці від волонтерок-кухарок із переяславського ліцею імені Володимира Мономаха вже отримали наші Захисники. На передову разом зі своєю командою все традиційно особисто відвезла Інна Марченко, передає Переяслав.City.

Як повідомила волонтерка на своїй сторінці у Фейсбуці, збір на Мавік 3Т зупинено, адже “пташку” вже придбали і навіть передали на фронт хлопцям-протитанкістам підрозділу розвідки.

“Дякуємо підприємствам, аграріям, всім, хто передав, перерахував кошти. Пташка доставлена на фронт нашою командою. Багато запитів для хлопців, якщо ви ще не втомились від війни, будемо вдячні”, – додала Інна Марченко.

 

 
Разом із Мавіком на передову до наших Захисників волонтери привезли й смачні домашні страви від “кухарського фронту”.

“Днями волонтерки-кухарки ліцею імені Володимира Мономаха, приготували смаколики для воїнів, які в гарячих точках Донеччини відстоюють мир і незалежність нашої країни. Меню склали із понад двадцяти страв, то й куховарили не один день,

Усе, що насмажили-напекли відвезла на фронт волонтерка Інна Марченко зі своєю командою. Ну а пригостили ми наших Котиків гречаниками, бендериками, голубцями, тушкованою рибою в соусі, бубликами з м’ясом, запеченою курятиною, зразами, варениками з капустою, лівером і сиром, тертим пирогом, рулетиками з повидлом, шоколадною ковбаскою, кексами, ну і, звичайно, ж нашими фірмовими пиріжками з капустою, лівером, вишнями і сиром. А ще наквасили їм капусти (окремо з морквою і буряком) та намаринували буряків з часником, – написала на своїй сторінці в соцмережі Олена Матвієнко, волонтерка “кухарського фронту”.

Крім того смакуватимуть наші Захисники ще й східними солодощами – чурчхелою та чак-чаком.

Додати коментар