Я люблю свою професію

Атестаційний період – це надзвичайно важливий етап діяльності закладу освіти. Досвід свідчить, що атестація відіграє основну роль у становленні, згуртуванні та вихованні творчого колективу.

Свої творчі пошуки та надбання, свій педагогічний досвід, використання передових ідей та інноваційних технологій, які впроваджувалися протягом кількох років  у закладі дошкільної освіти №9 «Сонечко» , у формі методичного  КВЕСТУ «Я люблю свою професію» та у своїх портфоліо презентували  вихователі закладу.

Розпочала захід вихователь – методист, старший вихователь Наталія СВИРИДЕНКО з визначення, обґрунтування та складання маленької розповіді  ключової особи  квесту – вихователя та представила членів атестаційної комісії(членів журі).

  КВЕСТ відбувався в ІІІ раундах: методичного, мовознавчого та творчого. У І раунді  досвідченні  і креативні педагоги, які здатні мислити критично й далекоглядно за описом розпізнавали педагогічні технології  у роботі з дошкільнятами. Педагогічні технології – це не просто окремі прийоми, а налагоджена система з набором стратегій та прийомів, справжній золотий ключик, здатний відкрити  душу малят. ІІ раунд складався з трьох завдань один з яких був метод сторітелінг, у ІІІ раунді учасники складали казку на сучасний лад використовуючи молодіжний сленг та малювали пісню за технологією «Мнемотехніка». 

КВЕСТ показав, що в закладі працюють творчі, креативні вихователі, педагоги ,які йдуть в ногу з часом, володіють новими технологіями, на перше місце ставлять соціальні потреби – потреби у самовираженні, самореалізації. 

«Для того, щоб наші вихованці досягли успіху, ми – педагоги ніколи не повинні зупинятися на досягнутому, постійно бути в творчому пошуку, займатися самовдосконаленням. Адже за нами покоління з життєздатних, свідомих та творчих людей – наше майбутнє, майбутнє України -підводячи підсумок, наголосила деректор закладу Ніна МИКОЛАЄНКО.

 

. Центр професійного розвитку

педагогічних працівників відділу освіти 

Переяславської міської ради

 

Додати коментар