Найдорожчі подарунки до 8 Березня діти готували власними руками

3 березня в готельному комплексі «Пектораль» відбулася перша цьогорічна весняна зустріч дітей з особливими потребами.Для того, щоб дітлахи мали можливість подарувати своїм близьким радість, напередодні жіночого свята працівники Переяслав-Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді влаштували для них майстер-клас із виготовлення власноруч вітальної листівки. Адже це означає, що подарунок, приурочений до цього дня, повинен нести в собі частинку тепла і чарівності.
До дітей з вітальним звернулася заступник міського голови Валентина Губенко та директор МЦСССДМ Валентина Мільгевська.
Майстер- клас провела фахівець ЦСССДМ Тетяна Колодій. Діти ретельно ліпили з пластиліну гілочки мімози. Кожна робота вирізнялася оригінальністю виконання. Майстер-клас сповнив учасників зустрічі не лише позитивнимиемоціями, а й мав на меті допомогти дітям пізнавати і контролювати себе, навчити позитивній взаємодії із дорослими та ровесниками, створити ситуацію успіху та допомогти почуватись більш впевнено у складному соціальному середовищі.
По закінченню спільної праці організатори заходу пригостили дітей запашним чаєм з тортом.
Зустріч пройшла тепло і невимушено. Були присутні також і батьки, які з радістю дивилися на своїх дітей та, власне, щиро дякували організаторам за проведений захід.