Благоустрій Переяслава — справа честі кожного жителя

Традиційно, з початком весни, у Переяславі розпочинається двомісячник з прибирання та благоустрою. Офіційно він стартує першого квітня, але місцеве самоврядування закликає містян вже зараз розпочинати чепурити місто після зими. Адже не помилюся, коли скажу, що кожен житель хоче пишатися своїм містом, милуватися квітучими деревами, дихати свіжим повітрям, походжати чистими, затишними вулицями та парками.

Багатьом людям не байдуже як виглядає їхнє помешкання. Інколи чистота у під’їздах, парках та вулицях залишається поза увагою людей. Адже місто — той самий дім, як і власна кімната.

Звісно, що основну роботу по прибиранню виконуватимуть комунальні служби, але без жителів міста нам буде важко здійснити заходи з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, привести у належний вигляд території парків, скверів, кладовищ, очистити від сміття береги річок Альта та Трубіж.

Закликаю всіх небайдужих громадян долучитися до благородної справи — прибирання своїх вулиць, прибудинкових та господарських територій, під’їздів. Для участі у толоці не потрібно чекати запрошення. Давайте доведемо спільними зусиллями, що ми проживаємо в одному з найчистіших міст в Україні. Пам’ятаймо, що Переяслав — наш спільний дім і чистота в ньому залежить в першу чергу від кожного із нас.

З повагою Тарас Костін