Єлизавета Маслюкова перемогла в кастинг-проекті “Творчий старт”

3 березня у Районному будинку культури Переяслава-Хмельницького (Київська область) відбувся перший кастинг національного соціального проекту «ТВОРЧИЙ СТАРТ».Перемогу здобула Єлизавета Маслюкова (студентка Київського інституту музики ім. Р.М. Глієра  та ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім. Г. Сковороди”), яка виступила із піснею «Любов останньою ніколи не буває» на музику Миколи Мозгового та вірші Миколи Кликовка.
Нагадаємо, що переможець кастинг-проекту отримує можливість записати пісню та відео-кліп на студії звукозапису «ТВОРЧИЙ СТАРТ» та пройде до другого туру проекту.
Дипломами «Надія «ТВОРЧИЙ СТАРТ 2017» були нагороджені: Діана Дяченко за успішне виконання пісні «Прірва» на музику та слова Юлії Саніної; дует «Козаки» за виконання пісні «А в Україні». Подяку за виконання кращої патріотичної пісні «Тихий ранок», написаної воїном АТО, отримав Віталій Сандига.
Головували у журі – генеральний директор ТОВ «ТВОРЧИЙ СТАРТ» Юрій Трохименко, продюсер Вадим Майоров та фахівець сценічної майстерності Кристина Брун.