Трудовому колективу Переяславської лікарні офіційно представили нового директора

На апаратній нараді міської ради очільник Переяславської громади Вячеслав Саулко представив нового директора КЗ «Переяславська БЛІЛ» Ігоря Гомоная. Відсьогодні, 15 січня, він офіційно приступає до виконання обов’язків, повідомляє Proslav.

Трудовому колективу Переяславської лікарні офіційно представили нового директора
Фото: Facebook-сторінка Вячеслава Саулка

– Наша родина виїхала з Переяслава у 2018 році, але ментально ми залишалися тут і слідкували за життям міста. Після закінчення Ужгородського національного університету в 2006 році я був скерований до переяславської лікарні на інтернатуру, і затим залишився тут працювати. Потім на запрошення Юрія Олександровича Гріненка два роки пропрацював у медико-соціальному центрі для ветеранів війни. А далі сім років працював у товаристві «Іст Вест Біофарма», яке займається біотехнологічними дослідженнями. Починав з ролі менеджера, згодом став керівником департаменту, а з початку війни виконував функцію директора організації. Маю науковий ступінь кандидата медичних наук, – розповів свою історію Ігор Гомонай у сесійній залі міської ради.

Трудовому колективу Переяславської лікарні офіційно представили нового директора
Фото: proslav.info

Далі представлення новопризначеного керівника відбулося в лікарні. Частині трудового колективу Ігор Васильович добре знайомий, адже з 2008 до 2015 року він працював у медустанові ортопедом-травматологом.

Новий головний лікар подякував міському голові за виявлену йому довіру та висловив сподівання на розвиток медичного закладу і досягнення високих результатів:

– Я готовий працювати з колективом, провести аналіз стану справ, розробити стратегію розвитку і погодити її з головами громад-співзасновиків лікарні.

У свою чергу Вячеслав Саулко, вітаючи Ігоря Васильовича з призначенням на посаду, подякував за рішення прийняти пропозицію очолити лікарню і побажав йому професійних здобутків.

Нагадаємо, кандидатуру Ігоря Гомоная на посаду директора лікарні затвердили після звільнення попереднього керівника Віктора Атаманенка.

Додати коментар