На Київщині в 2023 році Регіональне відділення Фонду держмайна провело 49 аукціонів

В 2023 році Регіональне відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях перерахувало до державного бюджету 237 млн.грн. Про це під час брифінгу повідомив начальник Регіонального відділення Фонду Вадим Курило.

Так, на Київщині в 2023 році Фондом держмайна було оголошено 49 аукціонів, з яких 16 завершились успішно. Участь в цих аукціонах взяли 82 учасники.

За цей період Регіональним відділенням були приватизовані, зокрема, такі підприємства як ДП «Білоцерківський завод «Еталон», ДП «Розплідник дослідних тварин», ДП «Спеціалізований центр підготовки кадрів», ДП «Триліський спиртовий завод».

«Приватизаційні активи навіть із низькою стартовою ціною через поточні законодавчі вимоги можна продавати за ринковою вартістю. Оскільки продаж майна проходить відкрито та конкурентно, покупці активно змагаються за справді цікаві лоти і готові платити за них відповідні кошти. При цьому український бюджет отримує додаткові ресурси для забезпечення Сил оборони», – підкреслив Вадим Курило.

По

Додати коментар