Найважливіше свято країни: як в Україні вітають з Днем ЗСУ

Не лише сьогодні, але й кожного дня ми маємо бути вдячні нашим захисникам, які боронять незалежність України, ризикуючи власним життям.

Найважливіше свято країни: як в Україні вітають з Днем ЗСУ

Деталі

Президент України Володимир Зеленський у своєму вітальному відеозверненні зазначив, що сьогодні, “до тих хто поводився добре, прийде Святий Миколай. До тих, хто поводився нікчемно, прийде ЗСУ – творці справедливості”. Верховний головнокомандувач зазначив:

Я вітаю всіх вас із професійним святом. Сьогодні тільки одне слово – молодці. Сьогодні тільки одна емоція – вдячність. І тільки одне бажання – перемогти. Командири, будь ласка, бережіть своїх солдатів, себе, будьте собою. Я вас вітаю з Днем Збройних сил України.

Глава держави також додав, що сьогодні більшість з нас мають можливість ходити по наших вулицях й бачити наші прапори завдяки воїнам, які щоденно б’ються за нашу свободу. Зеленський підкреслив:

Позаду – щоденна боротьба за тимчасово окуповані території. Попереду – їх визволення. А як інакше? Це наші землі. Це наші люди. Позаду 9 років і 651 день війни. Попереду – перемога.

З цим найбільшим святом українських захисників також привітали: Валерій Залужний та інші командувачі ЗСУ, Денис Шмигаль, Андрій Єрмак, Рустем Умєров, усі міністерства, державні установи та компанії й різноманітні військові підрозділи.

 

Додати коментар