Переяславські художники розмалювали тубуси, які волонтери виставлять на аукціон

Лелеки, козаки, українська символіка та різні квіти – справжні картини на тубусах від снарядів малюють у Переяславській художній школі на прохання членів ГО «4.5.0.Переяслав». Чергову партію таких артоб’єктів волонтери забрали 29 листопада, тепер готуються до проведення аукціону, розповідає Переяслав.City.

Тубуси та короби від снарядів – як артоб’єкти

– У переяславській художній школі нам розмалювали вже другу партію залишків від використаних снарядів. Перший раз ми попросили додати «кольоровості» трьом тубусам від снарядів. А цього разу художники презентували нам уже шість розписаних тубусів та два короби, – розповів Переяслав.City Руслан Стародуб, керівник організації «4.5.0.Переяслав».

Цікаві артоб’єкти волонтери планують продати під час благодійного аукціону. Вторговані кошти спрямують на потреби ЗСУ.

Зараз готуємося до аукціону. Хочемо ще з передової (а саме з Донеччини, – авт.привезти ще кілька трофеїв, тому орієнтовно відбудеться продаж ексклюзиву вже в новому році, – додає Руслан Стародуб.

Неймовірні люди

Волонтери громадського об’єднання «4.5.0.Переяслав» часто збирають кошти на речі, які першочергово потрібні бійцям ЗСУ. Руслан Стародуб щиро вдячний усім, хто відгукується і допомагає. Каже, що наші люди – неймовірні:

– Ось буквально оголосили збір на нову гуму та акумулятор 100 А для медевака. Потребу в цих речах мають воїни славетної 47 бригади МАҐУРА. Навіть сам не очікував, що закриємо це питання дуже швидко. Щиро дякую Миколі Гурі (придбав гуму власним коштом – авт.та Миколі Коржу (чоловік надав суттєву знижку на акумулятор, – авт.).

Новенькі гуму та акумулятор вже придбали

Крім того, отримали волонтери цими днями також гостинці для наших захисників від батьків, дітей і працівників дитячого садка «Любавонька».

– Цими гостинцями ми «забили» повний бус. Щиро вдячний малечі та всіх причетним також за зібрані кошти у сумі 3200 гривень, які нам передали від ДНЗ «Любавонька», – наголосив Руслан Стародуб.

Гостинці для бійців ЗСУ від ДНЗ “Любавонька” зайняли вільний простір у вантажівці

У чому є потреба

– Наша організація «супроводжує», якщо так можна сказати, та надає допомогу з тилу, понад п’ять бригад, у яких воюють чоловіки з Переяславщини – це 43, 44, 47, 60 (зараз якраз туди машину купили – вантажівку, – уточнює по ходу розмови Руслан Стародуб, – авт.), 80, 93, а також одне із військових формувань ППО.

Зі слів нашого співрозмовника, потреба постійно є в різному – це засоби захисту, гарячі борщі та супи, теплі речі, медикаменти, окопні свічки, автомобілі тощо. Усього відразу й не перелічити, зауважує волонтер.

– Дві машини ми вже відправили на передові позиції захисту кордону України, придбали також «таблетку» зараз приведемо її до ладу і теж відправимо бійцям. Передали нашим воїнам також два дрона (44 і 93 бригадам, – авт.), а скільки тепловізерів та приладів нічного бачення вже і не скажу вам – точно більше десятка. І все це завдячуючи небайдужості людей. Разом – ми непереможна сила. Щиро дякую кожному, хто разом із нами допомагає захисникам наближати ПЕРЕМОГУ України, – підсумував Руслан Стародуб.

Додати коментар