У день професійного свята людей, які творять культуру Переяславщини відбулося урочисте зібрання (ФОТО)

Культура – це сума мистецьких надбань, в середині якої важливу роль посідає людина.  Адже саме людина створює та оберігає ту вікову красу, яка передається поколіннями обираючись при цьому в свій загадковий стиль.

9 листопада у другому корпусі Центру культури і мистецтв, у Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва, день професійного свята людей, які творять культуру Переяславщини, відбулись урочистості.

На захід було запрошено працівників відділу культури, керівників будинків культури, бібліотекарів, аматорів народного мистецтва, працівників мистецької та художньої шкіл та всіх причетних до свята.

Заступниця міського голови Оксана Степаненко привітала присутніх зі святом та нагородила кращих з кращих у своїй професії Почесними грамотами та квітами.

До присутніх також звернувся начальник відділу культури і туризму Валентин Шуткевич, привітавши всіх, хто присвятив себе цій благородній справі, побажавши миру, злагоди, добра, творчого горіння та натхнення. За багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність він також відзначив кращих представників галузі культури квітами та Подяками.

Голова Переяславської міської організації профспілки працівників культури Олена Павленко долучилася до вітання колег і теж вручила кільком із них відзнаки.

З нагоди професійного свята був організований концерт, який пройшов у надзвичайно теплій та дружній атмосфері. Свою творчість колегам дарували бориспільські артисти із кавер-гурту  «LOVKO BAND».

Незмінною ведучою, як і більшості свят у громаді, і цього дня була Влада Черненко. 

Бажаємо працівникам культури, майстрам народного мистецтва та всім, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу, міцного здоров’я, натхнення та успішної реалізації творчих планів під мирним українським небом. Триматимемо #культурнийфронт разом!

 Разом із вами ми обов’язково переможемо!

Додати коментар