Товариство Червоного Хреста України суттєво допомогло громадам Бориспільщини

З початку повномасштабного вторгнення, Товариство Червоного Хреста України реалізовує потужні проєкти, покликані підтримати соціальні та інфраструктурні об’єкти в Україні, зокрема у Київській області.
Вчора, 8 листопада, завдяки Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста України та спільній роботі #Бориспільська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України та Переяславська організація Товариства Червоного Хреста України було передано 8 потужних генераторів, для забезпечення важливих об’єктів інфраструктури громад світлом у період його відсутності.
– 2 генератори потужністю 60кВ для комунального підприємства Переяславське ВУКГ;
– 1 генератор , потужністю 60 кВ для Центр надання соціальних послуг та соціальної інтеграції
-2 генератори, потужністю 60 та 80 кВт,для забезпечення подачі води та відкачування КНС та котельні ,що у період відключення електроенергії забезпечує теплом адміністративні будівлі, дванадцять багатоповерхівок,школу, садочок та дитячий будинок ,для дітей – сиріт та дітей, позбавленних батьківського піклування “Юрасик”.
– 3 генератори, потужністю 12 кВт, для
СКП” Ташань”, Ташанської сільської ради , Ташанського центру соціального обслуговування пенсіонерів та інвалідів Ташанської сільської ради та Студениківської сільської ради та Полого-Вергунівського ліцею, для забезпечення тепла та приготування їжі у період відключення електроенергії.
Безмежна подяка нашим друзям-рятівникам, людям,які ніколи не стоять осторонь – колективу #Центр зв’язку та управління ДСНС України та особисто Михайло Римар за постійну підтримку та допомогу, особливо у завантаженні та транспортуванні цієї потужної техніки до місця призначення!
#redcrossukraine #ThanksVolunteers #БезТебеНіяк #МиПоруч #МиРазом #ЧХспівпраця #ЧХПереяслав – допис із соцмережі очільниці Переяславська організація Товариства Червоного Хреста України Юлії Мурзаєвої.

Додати коментар