Переяславець Володимир Гетьман виборов срібло на Відкритому кубку Києва з пауерліфтингу

На Відкритому кубку Києва з пауерліфтингу та класичного пауерліфтингу, з жиму лежачи та класичного жиму лежачи серед чоловіків і жінок результативно виступив переяславець Володимир Гетьман, передає Переяслав.City.

Володимир Гетьман став срібним призером змагань Відкритого кубку Києва, йому вдалося успішно підняти вагу 182,5 кг. Спортсмен виступив у класичному жимі штанги лежачи в категорії для чоловіків вагою до 93 кг. Змагання проходили 28-29 жовтня на базі одного з навчальних закладів Святошинського району столиці. У розиграші Кубку в різних категоріях взяли участь загалом близько 150 спортсменів.

– У ці дні проводився різний комплекс змагань, зокрема, проходив також відбір на Чемпіонат України з триборства, – розповів спортсмен Переяслав. City. – У такому виді як жим штанги серед чоловіків у моїй категорії було заявлено 8 учасників, однак змагалися тільки 6.

Звісно, я прагнув перемоги. Та поки маю меншу власну вагу, порівняно із суперником, який став золотим призером. Йому вдалося вижати 190 кг. Та я продовжую іти до своєї мети. Зараз готуюся до чемпіонату, в ході якого буде проводитися відбір до збірної міста Києва на Чемпіонат України з пауерліфтингу. Відбір має пройти у січні 2024 року, – зазначив Володимир.

Пауерліфтинг – це вправи зі штангою, але дещо відмінні від класичних важкоатлетичних за технікою виконання та інш. Володимир Гетьман у цьому виді спорту з 2012 року, нині є майстром спорту міжнародного класу з жиму лежачи та майстром спорту зі станової тяги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Додати коментар