Діти вразливих категорій населення Київщини повернулись після туристичної подорожі Азербайджаном: серед них – троє з Переяславщини

На сайті Київської ОВА повідомили, що днями 29 дітей із області повернулися з туристичної подорожі із Азербайджанської Республіки. Серед них є представники Переяславщини, передає Proslav.

Діти вразливих категорій населення Київщини повернулись після туристичної подорожі Азербайджаном: серед них є представники Переяславщини
Діти вразливих категорій населення Київщини повернулись після туристичної подорожі Азербайджаном: серед них є представники Переяславщини

В обласній адміністрації зауважують, що ця поїздка стала можливою за сприяння Повноважного Посла України в Азербайджанській Республіці Владислава Каневського.

«Подорож країною була організована для дітей загиблих військовослужбовців, військовополонених, які пропали безвісти, а також військових, які проходять службу в Збройних Силах України та захищають Батьківщину, з Яготинської, Обухівської, Томашівської, Березанської, Боярської, Таращанської, Сквирської, Маловільшанської, Медвинської, Білоцерківської, Бучанської, Броварської, Переяславської, Ірпінської, Вишгородської, Гостомельської, Березанської, Баришівської, Калинівської (Фастівського району), Славутицької територіальних громад», – розповіли у КОВА.

Протягом двох тижнів діти в супроводі дорослих побували на екскурсіях в історичних та розважальних осередках Азербайджану. Крім активного відпочинку, для дітей також було організоване повноцінне харчування.

Як повідомила Proslav начальниця служби у справах дітей Переяславської міської ради Людмила Борисюк, з нашої громади було відправлено двох дітей, батьки яких є чинними військовослужбоцями. Ще одна – загиблого воїна.

Втілити туристичну подорож вдалося завдяки тісній співпраці з Посольством України в Азербайджанській Республіці та Міністерством праці та соціального захисту населення Азербайджанської Республіки.

 

Додати коментар