Пластичні хірурги із США три дні безплатно оперували захисників зі складними щелепно-лицевими травмами на Київщині

Група відомих американських пластичних хірургів прибула на Київщину, де протягом трьох днів оперували військових і цивільних осіб. Мета візиту також – передача досвіду українським колегам-хірургам. 

На базі однієї з лікарень області протягом трьох днів, з 15 по 18 жовтня, американські пластичні хірурги проводили унікальні операції військовим і цивільним особам, які постраждали внаслідок повномасштабної війни. Медична місія стала можливою завдяки спільній роботі Київської обласної державної адміністрації, керівництву та медичному персоналу обласного закладу охорони здоровʼя, народних депутатів Анни Пуртової та Михайла Радуцького.

До складу делегації увійшли девʼять фахівців з отоларингології, реконструкції обличчя, офтальмології, раку шкіри, опіків та пошкоджень рук й інші. Вони безоплатно оперували людей зі складними щелепно-лицевими травмами. 

«Дуже вдячні нашим американським партнерам за проведену надзвичайну роботу. Ми робимо все можливе, щоб допомагати нашим постраждалим військовим, їх родинам, всім мешканцям Київщини та повертати їх до повноцінного життя», – наголосила заступниця голови Київської обласної державної адміністрації Леся Карнаух, яка сьогодні побувала в лікарні та поспілкувалася з іноземними гостями та прооперованими людьми.

19-20 жовтня медична делегація працюватиме у Львові.

Додати коментар