Начальник Переяславського управління Бориспільської філії Київського обласного центру зайнятості Любов Красова зустрілися з керівником ТОВ «Видавничий дім «Папірус» Катериною Мирончук

Переяславське управління Бориспільської філії КОЦЗ продовжує презентувати активні програми зайнятості роботодавцям. 17 жовтня 2023 року начальник Переяславського управління Бориспільської філії Київського обласного центру зайнятості Любов Красова та заступник начальника управління-начальник відділу кар’єрного консультування Любов Томченко зустрілися з керівником ТОВ «Видавничий дім «Папірус» Катериною Мирончук. ТОВ «Видавничий дім «Папірус» є новоствореним підприємством та займається випуском поліграфічної продукції.
Під час робочої зустрічі начальник управління Любов Красова презентувала послуги служби зайнятості та ознайомила з активними програмами зайнятості. Так як підприємство новостворене то особливо акцентувала увагу на порядку надання роботодавцям компенсації за працевлаштування зареєстрованих безробітних в том числі і на нові робочі місця, порядком надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, порядком надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні, порядку видачі ваучера для підтримання конкурентоспроможності деяких категорій громадян на ринку праці та інше.
В результаті робочої зустрічі було узгоджено шляхи подальшої взаємодії служби зайнятості та роботодавця щодо забезпечення та підготовки якісного кадрового потенціалу з урахуванням нагальних та перспективних потреб в найманих працівниках.

Додати коментар