В Україні розпочав мовлення телеканал «Твій серіал»

Український фільмовий телеканал «Твій серіал», що входить до медіаконгломерату Starlight Media, розпочав мовлення. Зокрема, сигнал каналу можна приймати з супутника Astra 4A (4.8° сх.д.).

Нагадаємо 31 серпня 2023 року новий телеканал «Твій серіал» було зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення як суб’єкт у сфері медіа. Супутникове мовлення телеканалу розпочалося 16 жовтня 2023 року.


«Твій серіал» – це канал серіалів та докудрам, націлений на жіночу аудиторію, яка прагне відвернути увагу, помріяти та подивитися улюблені історії. Моножанрова структура дозволить глядачам не перемикаючись переглядати свої улюблені серіали, забезпечуючи прив’язку та стале дивлення.

В ефірі каналу глядачі можуть переглядати такі серіали як «Агенти справедливості», «Вибір матері», «Виходьте без дзвінка», «З вовками жити», «І будуть люди» та інші.

Starlight Media – одна з найбільших медійних груп України, що об’єднує низку українських компаній – виробників і дистриб’юторів теле- та діджитал-контенту для телевізійного ефіру та діджитал-платформ. Продукти Starlight Media в традиційному ефірі й на спеціалізованих майданчиках дивляться до 98% населення України. До складу Starlight Media входять канали ICTV, ICTV2, СТБ, Новий, М1, М2, ОЦЕ, а тепер – ще й «Твій серіал».

Параметри супутникового мовлення

 

Супутник: Astra 4A.

Орбітальна позиція: 4.8° східної довготи.

Частота: 12073 МГц.

Поляризація: горизонтальна (H).

Символьна швидкість: 30000 ксимв/сек.

FEC-2/3.

 

Додати коментар