Надихаємося ідеями від позашкільників

Кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість, що має свій особливий талант, заохочує дітей до навчання та творчості в позаурочний час, здійснює виховання засобами високої культури та мистецтва.
Саме позашкілля у творчості та натхненні навчає й формує українську юнь.
В умовах збройної агресії росії проти України Переяславський БХТДЮМ активно працює для розвитку здібностей вихованців, створюють умови для виховання, фізичного розвитку, забезпечують їх змістовне дозвілля,  відпочинок та психологічну підтримку.

17 жовтня педагоги Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді провели імідж-акцію «Переяславський БХТДЮМ у Великокаратульській гімназії».  Мета акції: інформування педагогів та школярів гімназії про напрями позашкільної освіти, популяризація позашкільної освіти, проведення ознайомчих майстер-класів, згуртування дітей Переяславської територіальної громади шляхом творчої самореалізації, неформального інтерактивного спілкування, підтримки і розвитку дитячого самоврядування.

Керівники гуртків провели дев`ять майстерок та розважально-ігрову програму.

Координатори дитячого самоврядування Переяславської громади Ніна Товкун, директор БХТДЮМ та Ірина Омельяненко, заступник директора, модерували івент-студію «Я хочу бути лідером».  

Виготовлені сувеніри, неформальне спілкування з творчими педагогами, приклади розваг та активностей, щоб проявити себе в позаурочний час, стануть в нагоді учням Великокаратульської гімназії для подальшого творчого розвитку та самореалізації.

Натхнення, ентузіазму, творчих та креативних ідей,  активного зростання, а вихованцям – високих досягнень та нових перемог!

 Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Додати коментар