В Ірпені за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії відновлюють ще одну багатоповерхівку

В Ірпені триває відбудова багатоквартирних житлових будинків, зруйнованих внаслідок військової агресії рф. Одним із них є дев’ятиповерхівка на вулиці Ярославській. У 144 квартирах там мешкають 360 людей.

Під час активних бойових дій на Київщині багатоповерхівка значно постраждала. У ній були пошкоджені покрівля, стіни та фасад, вибиті вікна, двері та понищені балконні конструкції.

Капітальний ремонт на об’єкті виконують за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Роботи з відбудови вже розпочалися. Наразі тривають підготовчі роботи, зокрема, демонтують пошкоджені частини будівлі та виконують монолітні роботи.

За проєктом передбачено відновити покрівлю, стіни і перегородки, виконати утеплення з подальшим оздобленням стін, встановити вікна і двері та відновити конструкції балконів. Також заплановано встановити парапети, влаштувати пандуси і відновити входи в підвали. Крім того, в будинку полагодять та відновлять інженерні мережі, встановлять водовідні воронки і виконають внутрішнє опорядження приміщень.

Додати коментар