Вихованці та педагоги БХТДЮМ плели сітку. Вони просять жителів громади приносить тканину: сітки плестимуть ще

Вихованці та працівники Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді використовують різні можливості, щоб виявити свою підтримку українським воїнам. Зараз у військових зріс попит на камуфляжне захисне покриття. Тому вирішили, доки дозволяє погода, (в приміщенні для цього немає можливості) виготовити сітки. До підготовки матеріалів (нарізання тканини) долучилися і вихованці гуртків, виділивши час в ході навчальних занять. А потім до початку освітньої роботи в гуртках усі працівники БХТДЮМ плели сітку.

І ось перший фрагмент розміром 6 на 2 метри готовий!

Готуємо матеріали для наступної роботи. Віримо в захисників! Віримо в Перемогу! – допис зі сторінки БХТДЮМ.

***

Працівники Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді звертаються до усіх небайдужих людей з проханням допомоги – суттєво бракує тканини для плетіння маскувальних сіток. Допоки не прийшли морози (основа закріплена на вулиці), ми можемо до занять із гуртківцями плести сітки. Але заготовлені тканини швидко закінчуються. Сподіваємося, що знайдуться люди, котрі можуть допомогти в поповненні запасів для плетіння!
Наголошуємо, що тканина для плетіння сіток має бути чорного та коричневого кольорів, кольору хакі, сірого кольору різних відтінків, кольору піску, й хоча б на 70% складатися із натуральних матеріалів (бавовна, льон, ситець).
Все, чим можете поділитися, приносьте до Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді (вул. Мазепи, 27,1-й поверх «Адміністрація”), або телефонуйте за номером: 0456756359.
З вірою в ЗСУ разом до Перемоги!

Додати коментар