П’ятниця, 3 Травня 2024

Переяслав

1116 років від першої літописної згадки

Офіційний сайт
Переяславської міської територіальної громади

Menu

Творчий блокнот самопідтримки: учні Переяславської гімназії отримали корисний подарунок

Творчий блокнот самопідтримки: учні Переяславської гімназії отримали корисний подарунок

4 жовтня учні Переяславської гімназії №3 отримали надзвичайний подарунок від Всеукраїнської благодійної організації, Благодійного фонду “Клуб добродіїв” – “Творчий блокнот самопідтримки”. Цей блокнот розроблений з метою допомогти дітям пізнати себе, зрозуміти свої емоції та знайти внутрішню силу під час війни, повідомляє Переяслав.City з посиланням на Переяславську гімназії №3.

Творчий блокнот самопідтримки містить різноманітні завдання, які сприяють цікавому проведенню часу та допомагають розслабити розум і тіло, чи-то в укритті під час тривоги, чи вдома після навчання. Цей інноваційний проєкт, розроблений у співпраці з психологинею Наталією Пашко та підтриманий ЮНІСЕФ, сприяє розвитку розуму, емоційної стійкості та здоров’ю дітей.

– Кожна дитина потребує підтримки, особливо в такі темні часи, як зараз. Цей блокнот – це не лише записник, це ключ до власного розвитку та зростання. Ми віримо, що робота з ним допоможе дітям почувати себе сильнішими і впевненішими, – наголосила засновниця та керівниця Клубу Добродіїв Марія Артеменко.

Педагогічний колектив та учні гімназії виражають безмежну вдячність за цей цінний подарунок, який стане надійною опорою кожному у скрутну хвилину.

Учні Переяславської гімназії №3 розглядають блокноти самопідтримкиУчні Переяславської гімназії №3 розглядають блокноти самопідтримкиАвтор: ФБ-сторінка гімназії №3

Учні Переяславської гімназії №3 розглядають блокноти самопідтримкиУчні Переяславської гімназії №3 розглядають блокноти самопідтримки

Додати коментар