Волонтер ГО «4.5.0 Переяслав» та воїн бригади «Маґура» поспілкувалися з учнями Демʼянецької гімназії

У четвер, 28 вересня, на подвірʼї Демʼянецької гімназії відбувся особливий патріотичний урок. До школярів завітали волонтер Валентин Недошивин з ГО “4.5.0. Переяслав” та військовослужбовець 47 окремої механізованої бригади «Ма́ґура» Анатолій, переповідає Proslav.

Волонтер ГО «4.5.0 Переяслав» та воїн бригади «Маґура» поспілкувалися з учнями Демʼянецької гімназії

Послухати про війну та поставити свої питання зібралися учні всіх класів. Спершу слово взяв волонтер Валентин, який нагадав про потребу постійно допомагати військовим матеріально і морально. Він розповів про їхні поїздки і емоції захисників від візиту волонтерів. Валентин подякував діткам та їхнім батькам – жителям сіл Демʼянці, Харківці та Мазінки, за надану допомогу.

Також під час зустрічі продемонстрували зразки використаного озброєння і трофейні речі солдатів рф. 

Побачивши справжнього захисника, військовослужбовця Анатолія, дітки гучно аплодували. Варто зазначити, що він щойно прибув з передової у коротку відпустку і зміг знайти час на таку зустріч зі школярами. 

Анатолій розповів про те, як приємно отримувати малюнки і обведені на папері долоньки від дітей. Він зазначив, що це мотивує боротися далі і відвойовувати свою землю. 

Школярі запитували у захисника, як вони сплять, де живуть і що їм потрібно. Старші розпитували про бойові завдання і тяжку боротьбу. 

Метою зустрічі було патріотичне виховання підростаючого покоління, що є вкрай важливим в умовах війни.

 

Додати коментар