Бригада “Хартія” чекає на тебе!

«Хартія» виникла на початку повномасштабної війни як добровольчий підрозділ, щоб захистити наш дім від ворога. Під керівництвом військових з високим бойовим досвідом підрозділ об’єднав сильних духом цивільних. Бійці «Хартії» обороняли Харківщину та одні з перших вийшли на кордон з російською федерацією під час контрнаступу ЗСУ.

Зараз триває новий етап підрозділу. «Хартія» стала 13-ю бригадою Національної гвардії України у складі Гвардії наступу.

Командири «Хартії» будують сучасну бригаду, яка стане взірцем нової Української армії. Якщо ви хочете бути корисним у цій війні, знищувати ворога, звільняти українські землі й замислюєтесь, як зробити це максимально ефективно — приходьте в «Хартію».

Бригада готова перетворити будь-якого цивільного на професійного винищувача ворога.

Кожен боєць для підрозділу — цінність, тому особлива увага приділяється підготовці.
«Хартія» стала 13-ю бригадою Національної гвардії України у складі Гвардії наступу. Командири «Хартії» будують сучасну бригаду, яка стане взірцем нової Української армії. Якщо ви хочете бути корисним у цій війні, знищувати ворога, звільняти українські землі й замислюєтесь, як зробити це максимально ефективно, — приходьте в «Хартію». Бригада готова перетворити будь-якого цивільного на професійного винищувача ворога.

Гранатометник, оператор БпЛА, снайпер і навіть пекар – є велика кількість спеціальностей, з якими ти можеш бути корисним у цій війні. У “Хартії” підберуть той фах, який максимально відповідає твоїм здібностям та досвіду.

Тут навчать тебе всьому, що необхідно  для того, щоб знищувати ворога та звільняти українські землі максимально ефективно.

Тебе чекають:
– сучасне озброєння та спорядження;
-підготовка за стандартами НАТО;
– досвідчені командири;
– вірні побратими.

«Хартія» — це загартовування сили волі в характері кожного бійця. 

Телефонуй за номером  0800 350 901
Або залишай заявку на сайті:  https://khartiia.org

Додати коментар