В пам’ять про Бориса Сонька у Великій Каратулі футболісти розіграли турнірний кубок

Футбольний турнір пам’яті Бориса Сонька (1961 – 2017), Почесного працівника фізичної культури та спорту України, відбувся у суботу, 16 вересня, на стадіоні Великої Каратулі. Саме у цьому селі народився і проживав Борис Михайлович, повідомляє Переяслав.City.

Відкриття турніру на стадіоні у Великій Каратулі Відкриття турніру на стадіоні у Великій Каратулі

Команди-учасниці турніру на шикуванні Команди-учасниці турніру на шикуванні

Перед початком змагань відбувся урочистий мітинг, на якому виступили Григорій Порало, керівник місцевої агрофірми «Україна» (головний спонсор турніру) та Олександр Середній, екс-голова Великокаратульської сільської ради. Обидва були партнерами Бориса Сонька по футбольній команді села. Прапор змагань підняли капітани чотирьох команд-учасниць турніру: Великої Каратулі, Лецьок, Поліг-Чобітьок та Дівичок.

 

Турнір уже має свою історію. Найперший, організований у на честь земляка, виграла місцева команда. А потім чотири роки поспіль кубок переможця діставався команді з Дівичок. І якщо в минулі роки дівичківським футболістам перемоги довелося здобувати в напруженій боротьбі, то цьогорічна звитяга дісталася набагато легше: обидва матчі – і проти великокаратульців у напівфіналі, і проти циблівчан у фіналі – вони закінчили з переконливими результатами. Тож заслужено отримали кубок переможців і цього разу. Уже вп’яте.

Григорій Порало зауважив, що відтепер кубок пам’яті Бориса Сонька залишається навічно у Дівичках. А вони як організатори підготують новий трофей, за який команди боротимуться надалі.

До відзначень переможця та призерів долучився й міський відділ з питань фізкультури, спорту та охорони здоров’я. Вони вручили командам-учасницям памятні кубки, медалі та грамоти.

Додати коментар