Атлети Переяславщини взяли участь у чемпіонаті України з легкої атлетики для дорослих

28-30 липня у м. Луцьк відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих. 427 спортсменів з 24 областей України та міста Києва демонстрували свою майстерність. Перемогу вибороли кращі, хоча усі без винятку учасники продемонстрували витривалість, силу духу та жагу до Перемоги. Загалом, спортсмени змагались у 20 видах програми. Підтримували своїх вихованців і тренери, адже досягнення спортсменів – це велика заслуга їх наставників.

Переяславщину представляли 7 легкоатлетів, а саме:

 

Анна Самолюк стала срібною призеркою чемпіонату України в штовханні ядра.

Аліна Хакало стала бронзовою призеркою чемпіонату України в штовханні ядра.

Віктор Самолюк зупинився за крок до пʼядесталу пошани в штовханні ядра.

Владислав Ємець в запеклій боротьбі в бігу на 100м ( 10.83 ) став шостим.

Варто відзначити виступ Карини Тищенко, яка на дистанції 800 м. оновила свій особистий рекорд   (2.14.06 ) і стала десятою. Станіслав Коноваленко у бігу на 200 м. ( 22.53 ) став дванадцятим.

Дякуємо нашим спортсменам та їх тренерам, зокрема Миколі Володимировичу Мальченку, Анні Анатоліївні Самолюк за створений яскравий спортивний сезон, нові рекорди та перемоги! Дякуємо міському голові Вячеславу Саулку та всьому депутатському корпусу за фінансову підтримку у організацї поїздки на змагання. Дякуємо ЗСУ за можливість тренуватись та змагатись! Віримо в спільну Перемогу!

За матеріалами соціальної мережі Фейсбук.

 

Додати коментар