Учасники з рукопашного бою з міста Переяслава-Хмельницького здобули срібло

Нещодавно у столиці відбувся “Кубок Києва з повноконтактного рукопашного бою”. Виступили на цих змаганнях і 12 хлопців Переяслав-Хмельницької (Київська область) школи з цього виду спорту, повідомив її тренер Сергій Черкасов (34 роки). Переяславці були у вікових категоріях від 5 до 28 років. А змагання проходили у чотирьох номінація (лише боротьба, із застосуванням ударів тощо).

Всього на змаганнях виступило 7 команд (понад 100 учасників) в основному зі столиці та області. У командному заліку переяславців було нагороджено кубком за ІІ місце.

– Наша школа у місті існує вже близько п’яти років, – сказав тренер, – але у таких престижних змаганнях участь беремо вперше. Те, що одразу вибороли командне “срібло”, для нас успіх. Деякі дітки їздили з батьками. Поєдинки на рингу чи татамі лише заохотили їх і до нових подібних змагань.

В особистому заліку переможцями стали Данило Берестовенко, Ярослав Берестовенко-Ларіонов, другі місця посіли Назар Сидоренко, Дмитро Шумило, Владислав Калиниченко, Владислав Крикун, Ілля Чередніченко, Олександр Колісніченко, третіми були Лук’ян Чабаненко, Єгор Бурчик, Кирило Дерябкин, Максим Могге, Назар Анікеєв, Василь Забурський.

Газета “Вісник Переяславщини”

Додати коментар