У Госпіталі відкрився пункт обслуговування громадян Пенсійного фонду України

28 листопада 2017 року в Українському державному медико – соціальному центрі ветеранів війни (УДМСЦВВ) відбулось відкриття  пункту обслуговування громадян Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області. УДМСЦВВ – одна з найпотужніших лікарень, яка щорічно приймає понад 9 тис. ветеранів війни з усіх регіонів України. З листопада 2014 року на базі закладу сформовано головний центр реабілітації демобілізованих бійців антитерористичної операції.

Відкрили пункт обслуговування громадян начальник УДМСЦВВ Юрій Гріненко та начальник  Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Василь Шмигановський за участю заступника голови Переяслав – Хмельницької районної державної адміністрації Любові Онопрієнко.    Пункт обслуговування працюватиме в останній вівторок місяця з 8.00 до 13.00 год. Відвідувачам нададуть консультацію, довідки про розмір пенсії, про перебування на обліку, про заробітну плату за формою ОК – 5 (ОК – 2, ОК – 7), приймуть документи для призначення та перерахунку пенсії, видадуть пенсійні посвідчення, а за потреби, з’ясують питання із соціальними партнерами.

Після  відкриття пункту головний спеціаліст Переяслав – Хмельницького відділу обслуговування громадян Ольга Огієвич провела прийом громадян (6 осіб). Під час прийому порушувались питання пенсійного забезпечення військовослужбовців та учасників АТО, здійснення перерахунків пенсій відповідно до змін чинного законодавства.

Робота пункту стане в нагоді і працівникам госпіталю. Вони зможуть отримати необхідну інформацію щодо пенсійного забезпечення безпосередньо на робочому місці.

Додати коментар