Перший заступник міського голови Григорій Карнаух провів щотижневу робочу нараду за участю керівників комунальних служб міста

27 листопада 2017 року у залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради перший заступник міського голови Григорій Карнаух провів щотижневу робочу нараду за участю керівників комунальних служб міста та відповідних структурних підрозділів виконавчого комітету.

Комунальники звітували за виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства міста за минулий тиждень та обговорили основні завдання на поточний тиждень, зокрема  зупинившись на таких питаннях: водопостачання будинків 11 та 11а по вул. Богданова, ремонт кабелю електропостачання по вул. Шкільна, благоустрій міста, ремонт дорожнього покриття вулиць, своєчасне вивезення твердих побутових відходів, вуличного освітлення, стан підготовки до роботи в зимовий період.

  За підсумками робочої наради Григорій Карнаух дав доручення комунальним службам міста та відповідним структурним підрозділам виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради.

Додати коментар