Кошти виділені на пам’ятник Михайлу Сікорському в Переяславі перерозподілять на закупівлю дронів для захисників – заява міського голови

 22 липня міський голова Вячеслав Саулко повідомив на своїй сторінці у Facebook про те, що тендерна процедура з будівництва пам’ятного знаку не запускатиметься. Кошти перерозподілять на закупівлю дронів для захисників та інші потреби жителів громади на черговому засіданні сесії Переяславської міської ради.

Кошти виділені на пам’ятник Михайлу Сікорському в Переяславі перерозподіять на закупівлю дронів для захисників – заява міського голови

«Зважаючи на зауваження президента країни з доцільності використання коштів під час війни, приймаю рішення: не запускати тендерну процедуру з будівництва памʼятного знаку. На  черговому засіданні сесії міської ради перерозподілити ці кошти на закупівлю дронів для наших захисників та на інші потреби жителів громади», – підкреслив очільник громади зауваживши, що усі запити військових, які зверталися по підтримку та допомогу, були виконані, а кошти з міського бюджету на підтримку наших воїнів виділяються постійно, а працівники ради та депутати активно підтримують збори на допомогу захисникам.

Також міський голова акцентував увагу на тому, що сподвижницька праця Михайла  Сікорського стала славою нашого міста, а його вклад у збереження нашої історії та культури складно переоцінити.

«На жаль, війна яку розв’язали рашисти,  не дала змоги повноцінно провести заплановані роботи. Будемо й надалі підтримувати наших захисників та надавати їм необхідну допомогу», – завершив своє повідомлення Вячеслав Саулко.

Додати коментар