Переяславська дітвора сьогодні попрямувала на відпочинок

Відповідно до Програми відпочинку та оздоровлення дітей Переяславської міської територіальної громади на 2021-2024 роки на 2023 рік передбачено на відпочинок.та оздоровлення дітей 699 тисяч 720 гривень.

Службою у справах дітей та сім’ї Переяславської міської ради було проведено тендерну процедуру закупівлі послуг з оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій.

Переможцем у тендерній закупівлі стало приватне підприємство «Крок» – оздоровчий табір «Білочка», що знаходиться в селі Лісарня Мукачівського району Закарпатської області. У результаті тендерної закупівлі було придбано 50 путівок на суму 699 тисяч 300 гривень. Вартість путівки на 14 днів – 13 тисяч 986 гривень.

Із 20 липня по 2 серпня цього року відпочиватимуть в оздоровчому таборі «Білочка» 10 дітей, батьки яких загинули захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України, 16 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 24 дитини з великих багатодітних сімей, в яких виховується 5 і більше дітей та діти з багатодітних сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, та батьки яких перебувають на службі у Збройних Силах України. Зокрема, із сіл громади відпочиватиме 7 дітей.

Сьогодні міський голова Вячеслав Саулко особисто взяв участь у відправці юних жителів громади на відпочинок. Напутнє слово та побажання гарно відпочити він адресував переяславській дітворі. І якимось особливо щемним цього сонячного ранку, і таким бажаним для всіх, були слова дівчинки із родини внутрішньо-переміщених осіб, в приватній розмові особисто до міського голови: “Я хочу, щоб, коли ми повернулися, в Україні настав мир…” 

Так щиро, по-дитячому, просто і щемно… Дитячими вустами про бажане для всіх нас, українців…

Хочеться, діти, прихилити вам небо, мирне, безхмарне і блакитне, і нехай ваші мрії збуваються так швидко, як ви того забажаєте, а поки – легкої вам дороги та гарного відпочинку…

Супровід дітей здійснюють працівники служби у справах дітей та сім’ї, медичний працівник відділу освіти.

 

Додати коментар