Переяслав-Хмельницький педагогічний університет імені Григорія Сковороди здобув Гран-Прі на Міжнародній виставці “Освіта та кар’єра – День студента 2017”

Протягом 16-18 листопада у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ) відбулася Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – День Студента 2017».

Метою виставки є презентація вітчизняних та закордонних навчальних закладів, молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді, проведення семінарів, круглих столів із питань подальшого розвитку системи освіти, міжнародного співробітництва та впровадження сучасних інноваційних технологій у галузі освіти, ознайомлення майбутніх абітурієнтів з умовами вступу до національних та закордонних навчальних, закладів.

Виставку відкривали президент  НАПН України Василь Кремень, Надзвичайний та Повноважний посол Латвії в Україні пан Юріс Пойканс, Надзвичайний і Повноважний посол Французької Республіки в Україні пані Ізабель Дюмон, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Кіпр в Україні пан Луїс Телемаху та інші запрошені гості.

На заході були представлені провідні українські та закордонні навчальні заклади освіти. Відвідуючи виставку всі бажаючі мали змогу отримати інформацію про можливості освіти в Україні та за кордоном безпосередньо від представників як українських, так і  закордонних навчальних закладів.

Виставку супроводжувала велика змістовна тематична програма. Безперервно відбувалися семінари, науково-практичні конференції, круглі столи, презентації, тренінги, майстер-класи, індивідуальні консультацій і особисті зустрічі, тематичні семінари коледжів та університетів.

Традиційно у виставці взяв участь і Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди. Представники Переяслав-Хмельницького вишу у презентації продемонстрували здобутки університету. Абітурієнти переконалися у високій якості викладання сучасних програм, професіоналізм викладачів, ознайомилися з досягненнями і перевагами освітнього закладу, отримали вичерпну інформацію щодо вступу для абітурієнтів.

За підсумками виставки Переяслав-Хмельницький педагогічний університет імені Григорія Сковороди здобув диплом Лауреата Гран-Прі у номінації «Інклюзивна освіта: рівні права, рівні можливості».

Ольга Науменко

 

Додати коментар