В університеті Переяслава відбувся перший тур чемпіонату України з флорболу серед аматорів

24 червня в Університеті Григорія Сковороди у Переяслава відбувся перший тур чемпіонату України з флорболу серед аматорів, передає Proslav.

Що таке флорбол?

Флорбол – командний вид спорту, що є одним із різновидів хокею з м’ячем. Його ще називають «хокей у залі». У флорбол грають в закритому приміщенні з твердою поверхнею. Між собою змагаються 2 команди. Мета – забити якомога більше голів у ворота суперника. Для гри використовують пластиковий м’яч і спеціальну ключку.

Як відбувалися змагання?

УГСП завжди тепло приймає спортивні заходи й на відкритті змагань вітальне слово сказав ректор університету Віталій Коцур та начальник відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я Переяславської міської ради Валерій Мільгевський.

Голова ГС «УКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ ФЛОРБОЛУ» Андрій Кісіль також привітав спортсменів й сказав: “Пройде ще трошки часу і Міністерство молоді і спорту почне нас визнавати й ми маємо всі шанси стати майстрами спорту. Ми не стоїмо на місці, а впевнено розвиваємося”.

Андрій Кісіль, Валерій Мільгевський та Віталій Коцур

“Ціль проведення чемпіонату у Переяславі – популяризація флорболу і здорового способу життя”, – сказав капітан Переяславської команди з флорболу Володимир Бражник.

Результати

У чемпіонаті взяло участь 4 команди: місцева команда з Переяслава “Pereiaslav teachers”, команда з Новояворівська “Regina”, столична команда “КФК “Dream Team” та команда зі Львову ФСК “Згода”.

  • 1 місце посіла команда ФСК “Згода” (Львів)
  • 2 місце – “Pereiaslav teachers” (Переяслав)
  • 3 місце – КФК “Dream Team” (Київ)
  • 4 місце – Regina” (Новояворівськ)
 

Додати коментар