Відбулася презентація ТОВ «Костал Україна»

16 листопада 2017 року у приміщенні Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості відбулася презентація  ТОВ «Костал Україна» для безробітних та шукачів роботи.

Дане підприємство одне з небагатьох, що має міжнародні стандарти, впроваджує сучасні технології виробництва і управління, вносить свою лепту в покращення соціальної сфери міста.  ТОВ «Костал Україна» налічує чотири напрямки діяльності, а саме – автомобільна електроніка, контактні системи, промислова електроніка, автоматичне обладнання. Вся вироблена продукція стовідсотково продається за кордон. 

На сьогодні у ТОВ «Костал Україна» збільшились замовлення і тому у роботодавця  з’явилася термінова  потреба у кадрах. 

Фахівець з підбору та адаптації персоналу Вікторія Зайнчуківська та провідний фахівець з підбору та адаптації персоналу Катерина Удовик презентували підприємство та  розповіли присутнім про діяльність підприємства, умови праці, графік роботи, розмір заробітної плати та соціальний пакет.  На даний час підприємство має потребу у монтажниках та укладальниках-пакувальниках. Під час зустрічі присутнім було запропоновано заповнити анкети.

У заході прийняло участь 27 пошукачів  роботи.

Представники ТОВ «Костал Україна» подякувала працівникам центру зайнятості за організовану зустріч.

 

 

 

 

            

 

Додати коментар