Переяславці стали бронзовими призерами Чемпіонату України з триатлону

Студент, випускник та декан Університету Григорія Сковороди в Переяславі стали бронзовими призерами Чемпіонату України з триатлону, який проходив 11 червня у місті Вінниця. Про це повідомляє пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я університету.

Переяславці стали бронзовими призерами Чемпіонату України з триатлону
Переяславці стали бронзовими призерами Чемпіонату України з триатлону

На Чемпіонаті представники команди «SEMEX BULL» з Переяслава та Університету Григорія Сковороди продемонстрували свою високу спортивну майстерність. Наше місто гідно представили магістр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я, а також тренер ДЮСШ – Денис Могильний (біг на дистанції 21 км), випускник вишу Руслан Саулко (велопробіг 90 км) та декан факультету фізичної культури, спорту і здоров’я – Віктор Куйбіда, який взяв на себе дистанцію плавання 1 км 900 м.

Згідно зі словами Віктора Віталійовича, команда «SEMEX BULL» змагалася з великою впевненістю і наполегливістю, щоб досягти мети. У запеклій боротьбі змагальній команді вдалося завоювати бронзові медалі, поступившись лише естафетним командам з міст Києва та Харкова. 

Віктор Куйбіда та Денис Могильний

Підсумковий час команд-призерів був наступним: 

  • чемпіони пройшли дистанцію за 4 години, 13 хвилин і 43 секунди,
  • срібні призери фінішували за 4 години, 37 хвилин і 29 секунд,
  • команда «SEMEX BULL» зайняла третє місце, пройшовши дистанцію за 4 години, 38 хвилин і 48 секунд.
Переяславці стали бронзовими призерами Чемпіонату України з триатлону
Денис Могильний, Руслан Саулко та Віктор Куйбіда

Учасники змагань щиро висловлюють свою вдячність компанії Semex Alliance Ukraine за організацію та матеріальну підтримку команди.

Додати коментар