У Переяславській художній школі імені Петра Холодного відлунав випускний: цьогоріч заклад закінчило 19 учениць

29 травня 2023 року у Переяславській художній школі імені Петра Холодного відлунав випускний. Свідоцтва про закінчення навчання отримало 19 учениць – Proslav.

При вході у школу гостей випускного вечора зустрічали картини і художні вироби – це роботи тих, хто у цей день закінчив школу. Серед інших на захід завітала заступниця міського голови з гуманітарних питань Оксана Степаненко і начальник відділу культури і туризму Переяславської міської ради Валентин Шуткевич. Вітаючи випускниць вони наголошували на важливості мистецької освіти і мистецтва як такого й наголошували, що таких художніх шкіл у Київській області зовсім не багато.

У зверненні до своїх вихованців директорка школи Ірина Кузьмицька згадала про шлях, який пройли випускниці, а також зазначила, що за 33 роки роботи школа випустила понад 500 випускників, багато з яких пішло мистецьким шляхом. Принагідно Кузьмицька нагадала, що цьогоріч вдалося відкрити другий корпус художньої школи на вулиці Покровській

Коментуючи подію для Proslav Ірина В’ячеславівна додала, що у Переяславській художній школі імені Петра Холодного є випускники, які бажають залишитись навчатися на шостий рік а також ті, хто планує вступати до закладів вищої освіти на мистецькі спеціальності. 

“У цьому році випускається дві групи, старші і трохи молодші. Станом на зараз у нашій школі навчається 110 учнів”, – зазначила Кузьмицька.

Команда Proslav доєднується до вітань випускницям та їх наставникам, у яких сьогодні чергові гарні жнива. Переконані, що ті знання і вміння, які випускниці здобули в художній школі, нададуть їм можливість реалізуватися не тільки в творчості, а й бути успішними в житті. Певні, випускний – тільки початок довгого успішного творчого шляху.

Додати коментар