У Києві пройшов “Відкритий Кубок міста Києва з техніки водного туризму” серед дорослих. Члени переяславського клубу “Nika” завоювали першість

21 травня 2023 року у Києві пройшов “Відкритий Кубок міста Києва з техніки водного туризму” серед дорослих. Наш рідний Переяслав, представляла команда Клуб “Nika”, вихованці Віктора Танащука, котрий саме зараз боронить Україну у лавах ЗСУ від агресора, на сході.  У складі команди: Левчук Валерій, Лизогуб Ростислав, Бондаренко Дмитро, Тихонов Владислав та Танащук Антон, які зараз навчаються в університетах Києва.
На змаганнях було представлено 11 команд в класі суден катамаран С4 та 14 команд в класі суден катамаран С2. У кожному класі суден була представлена наша команда – Клуб “Nika”.
Змагання проводились на двох дистанціях: «Слалом» та «Спринт».
На дистанції «Спринт» (заїзд на швидкість) та «Слалом» (дистанція на проходження воріт), у класі суден катамаран С4 члени клубу «Nika» посіли перше місце.
У класі суден катамаран С2 на дистанції наші хлопці також зайняли 1-ше місце.
Особливу подяку хочемо висловити Ігореві Руднєву, президенту Київської міської федерації туризму, за те, що надав плав-засоби та екіпірування.
Також невичерпна вдячність нашим Збройним Силам України, за те, що маємо можливість брати участь у змаганнях, у мирному Києві.

Додати коментар