Відбулася робоча зустріч заступника міського голови Валентини Губенко з представниками Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України»

8 листопада, в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулася робоча зустріч голови Київської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Михайла Хрущенка з представниками Переяслав-Хмельницької організації на чолі з Миколою Кураченком. В зустрічі взяла участь заступник Переяслав-Хмельницького міського голови Валентина Губенко, яка опікується питаннями соціального захисту населення в місті.

Серед запрошених були заступник голови такої ж організації в місті Бориспіль Надія Драпей, переяславці, які мають статус потерпілих від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, ліквідатори, вдови померлих ліквідаторів та потерпілих.

Під час зустрічі були обговорені нагальні питання: звіт про роботу Київської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України», планування діяльності Переяслав-Хмельницької організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» на 2018 рік, пільговий проїзд громадян на автобусних маршрутах міста Переяслава-Хмельницького. Присутні відзначили, що гострою також залишається проблема забезпечення ліками на пільгових умовах. Присутні наголосили, що міська організація також має проблему з приміщенням для своєї діяльності. Аналізуючи ситуацію, яка склалася, Валентина Валеріївна повідомила,  що вона разом з Миколою Кураченком, здійснить робочий візит до адміністрації КЗ Переяслав-Хмельницької районної ради «Переяслав-Хмельницька ЦПМСД» для вивчення питань, які хвилюють громадян, які мають статус потерпілих від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Також присутні відмітили, що міська організація спланує свої заходи на 2018 рік.

 

Додати коментар