Переяславська громада готується до проведення Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

5 травня 2023 року відбулося засідання організаційного комітету з проведення Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у Переяславській громаді.

Начальник відділу освіти Петро Ярмоленко підкреслив роль Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у національно-патріотичному вихованні учнівської молоді та акцентував увагу на організації харчування, доїзду та забезпеченні безпеки життєдіяльності учасників І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») під час проведення заходу.

Про хід підготовки до І (міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2023 році та вирішення організаційних питань звернув увагу директор Переяславської станції юних туристів Анатолій Близнюк.  Обговорено питання відкриття та закриття І (міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

За підсумками роботи організаційного комітету було прийняте рішення щодо реалізації плану спільних дій під час проведення І (міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2023 році.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Додати коментар