Рішення «Про погодження ТОВ “Ахім Енерджи” тарифу на постачання теплової енергії»

Розглянувши звернення комерційного директора ТОВ ” Ахім Енерджи ” В.В. Землякова про встановлення тарифу на теплову енергію вироблену на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії для котельні, що знаходиться за адресою: вул. Олександра Богданова, 9, м. Переяслав – Хмельницький та вироблятиме теплову енергію для опалення приміщень ЦТЕ № 2 КП “УКРСПЕЦЗВ’ЯЗОК” в розмірі 1980 грн за 1 Гкал ( в тому числі виробництво та постачання теплової енергії), керуючись ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст.20 Закону України «Про теплопостачання», виконавчий комітет Переяслав-Хмельницької міської ради

     ВИРІШИВ:

  1. Погодити ТОВ “Ахім Енерджи” тариф на постачання теплової енергії для потреб ЦТЕ № 2 КП “УКРСПЕЦЗВ’ЯЗОК” вироблену на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії  в розмірі 1863,51  грн за 1 Гкал.
  2. Відділу інформації та комп’ютерного забезпечення виконкому Переяслав–Хмельницької міської ради забезпечити оприлюднення даного рішення на сайті міської ради.
  3. ТОВ ” Ахім Енерджи ” проінформувати споживача про зміну тарифу у терміни визначені законодавством.
  4. Дане рішення набуває чинності через 15 днів з дня його офіційного оприлюднення.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Карнауха Г.М.

Рішення «Про погодження ТОВ “Ахім Енерджи” тарифу на постачання теплової енергії»

Додати коментар