Рішення “Про погодження ТОВ “Генеруюча компанія “УКРСПЕЦТЕПЛО” тарифу на постачання теплової енергії для потреб КЗ “Переяслав – Хмельницька центральна районна лікарня”

Розглянувши звернення директора ТОВ “Генеруюча компанія “УКРСПЕЦТЕПЛО” Д. М. Лупачова про встановлення тарифу на теплову енергію вироблену на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії для котельні, що знаходиться за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 137, м. Переяслав – Хмельницький   (КЗ “Переяслав – Хмельницька центральна районна лікарня”) та керуючись ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст.20 Закону України «Про теплопостачання», виконавчий комітет Переяслав-Хмельницької міської ради

     ВИРІШИВ:

  1. Погодити ТОВ “Генеруюча компанія “УКРСПЕЦТЕПЛО” тариф на постачання теплової енергії для потреб КЗ “Переяслав – Хмельницька центральна районна лікарня” вироблену на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії в розмірі 1310,78  грн за 1 Гкал (без ПДВ)за такими складовими:
  • тариф на виробництво теплової енергії – 1306,45 грн/ Гкал;
  • тариф на постачання теплової енергії – 4,33 грн/Гкал.

Вартість теплової енергії з ПДВ – 1572,94 грн/Гкал.

  1. Відділу інформації та комп’ютерного забезпечення виконкому Переяслав–Хмельницької міської ради забезпечити оприлюднення даного рішення на сайті міської ради.
  2. ТОВ “Генеруюча компанія “УКРСПЕЦТЕПЛО” проінформувати споживача про зміну тарифу у терміни визначені законодавством.
  3. Дане рішення набуває чинності через 15 днів з дня його офіційного оприлюднення, за умови подання директором ТОВ “Генеруюча компанія “УКРСПЕЦТЕПЛО” гарантійного листа щодо встановлення на твердопаливній котельні фільтрів для очищення повітря.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Карнауха Г.М.
    Рішення Про погодження ТОВ “Генеруюча компанія “УКРСПЕЦТЕПЛО” тарифу на постачання теплової енергії для потреб КЗ “Переяслав – Хмельницька центральна районна лікарня”

Додати коментар