Від Борисполя до лінії зіткнення по Харківському напрямку: війна у фотопроекті військовослужбовця ЗСУ (ФОТО)

Сьогоді у мистецькій галереї Переяславської громади відбулося відкриття виставки «С#КА ВІЙНА». Відвідувачам було презентовано фотоархів 2014-2022 років журналіста, а нині військовослужбовця Павла Магденка. Нещодавно така ж виставка проходила і в Борисполі з ініціативи засновника галереї «Арт-Депо» та мецената Бориса Шапіро.

Нині світлини про будні наших захисників, патріотизм, віру, техніку, зброю, трагічні моменти, поруч із безмежною вірою, що сонце над Україною зійде і Перемога прийде, жителі нашої громади зможуть переглянути від сьогодні до 26 квітня. Світлини, які сподобаються можна придбати або просто перерахувати кошти, які будуть спрямовані на потреби територіальних військ оборони ЗСУ (4149499130476326).

У відкритті взяв участь автор особисто, начальник відділу культури і туризму Валентин Шуткевич, директор художньої школи Ірина Кузьмицька, жителі громади.

Фотовиставка «С#КА ВІЙНА» – це спроба чесно і без ретуші показати усі жахіття військових конфліктів у сучасному світі, а також передати героїзм та незламність українського народу, який захищає рідну землю від ворога.

Захід відбувся у рамках відзначення річниці визволення Київщини від російських загарбників.

Додати коментар