Переяслав приймав учасників Міжнародного форуму волонтерів України (ФОТО)

Сьогодні, Переяслав, на базі свого славного Університету Григорія Сковороди, за підтримки міської ради та мене особисто, приймав «Міжнародний форум волонтерів України» – поважне зібрання, що згуртувало на нашій славетній землі громадських діячів, благодійників та представників міжнародних організацій, волонтерів, активістів ВПО, біженців, представників державної та регіональних гілок влади. Направду це була подія державного значення.
З великими сподіваннями та готовністю слухав та долучався до дискусій щодо питань гуманітарної політики, державної підтримки волонтерів, переселенців та біженців. Говорили про ту велику волонтерську підтримку, яка надавалася нашою міською владою протягом цього воєнного року. Горді бути почутими та побаченими українською, міжнародною спільнотою. Радий констатувати що за підсумками цього зібрання мова йде ще й про залучення певних інвестицій для нашого міста та громади.
Спільний діалог спрямований на посилення взаємодії влади, волонтерів, внутрішньо переміщених осіб, біженців, громадських, благодійних та міжнародних організацій; ролі волонтерів у сьогоденні України; інтеграції ВПО в ОТГ та проблематики громад на місцях; роботи в умовах війни; захисту прав волонтерів, законодавства та багатьох інших аспектів залишив по собі приємні враження, багато здобутків та напрацювань, з якими ми продовжимо свою роботу наближаючи нашу Перемогу!
🤝 Дякую Міжнародній асоціації волонтерів, переселенців та біженців України в особі Володимира Пісоцького, Університету Григорія Сковороди в Переяславі в особі ректора Віталія Коцура та усім, хто розділив організацію та участь у цьому важливому форумі! – допис зі сторінки міського голови Вячеслава Саулка.
 
 

Додати коментар