Сьогодні відбулася зустріч ВПО та представників установ громади, присвячена питанням соціального захисту внутрішньо переміщених осіб

31 березня в приміщенні Будинку освіти відбувся спільний захід соціальних партнерів, присвячений питанням соціального захисту внутрішньо переміщених осіб. У зустрічі взяли участь: заступник міського голови Оксана Степаненко, генеральна директорка Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції Раїса Голованова, начальник відділу підтримки внутрішньо-переміщених осіб та ветеранів війни Віта Рева, головний спеціаліст відділу Вікторія Зоріна. Модератором заходу виступила голова відділення міжнародного фонду «Взаєморозуміння і толерантність», голова профспілки працівників освіти громади Анелія Ковальська.

У теплій, майже домашній обстановці, за чашечкою запашного чаю внутрішньо-переміщені особи, мали змогу не лише почути про соціальні послуги, які надаються в громаді, але й поділитися своїми історіями та переживаннями. Щемно, боляче, але із безмежною вірою в Бога і українських захисників, які боронять українську землю, кожен із них має надію повернутися туди, де лишилося серце… на свою малу батьківщину.

Щоб зустріч була цікавішою та тематично різноманітнішою Анелія Віталіївна поділилася із гостями і своїм патріотичним, поетичним доробком, а подружжя Заболотних та Наталія Александрова прикрасили її своєю пісенною творчістю.

Наприкінці заходу присутнім ВПО було надано, напередодні Великодня, продуктові набори.

Додати коментар